De Kleierkas Bestuur
U bent hier: Home > Over ons > Bestuur

Bestuur

 

Annet Schreurs

Voorzitter a.i. en teambegeleider vrijwilligers stichting sociaal fonds de Kleierkas

Ik ben in het voorjaar 2015 gestart bij de Kleierkas, nadat ik een maand “stage” gelopen heb in de winkel. Wat mij aanspreekt is het hergebruik van kleding, het steunen van goede doelen maar vooral het werken met de vrijwilligers. Een gezellige groep van mensen die soms eigenzinnig maar altijd enthousiast en heel betrokken zijn. Ik ben regelmatig te vinden in de winkel in Blerick. Ik woon er om de hoek, dus dat is wel zo handig.  Vanaf 1 mei 2021 ben ik naast teambegeleider ook interim-voorzitter. 

 

José Dirckx

Teambegeleider vrijwilligers stichting sociaal fonds de Kleierkas

In 2013 raakte ik werkloos en was op zoek naar een zinvolle invulling. Zo ben ik bij de Kleierkas gekomen als bestuurslid. Na een inwerkperiode werd ik teambegeleider, wat een erg leuke taak is. Je bent met enthousiaste vrijwilligers bezig die zich met hart en ziel inzetten om de winkel goed draaiende te houden en die allemaal hun eigen invulling geven aan de winkel. De laatste jaren ben ik enkele middagen aanwezig in onze winkel in Tegelen om contact te houden met de vrijwilligers en een handje te helpen. Verder ben ik moeder van 2 zonen en heb ik 4 kleinkinderen waar ik regelmatig oppas voor ben, wat ook heel leuk is.

 

 

 

Manny Heijnen

Secretariaat en Communicatie 

Sinds 2017 ben ik als bestuurslid verbonden aan de Kleierkas. In eerste instantie was ik verantwoordelijk voor de PR en na het vertrek van de secretaris heb ik ook het secretariaat op me genomen. Ik zet me met veel plezier in, het is heel afwisselend en we werken in een leuk team. Hiernaast ben ik druk als lid en voorzitter van Vocalgroup Brits en sport en wandel ik veel. Ik tuinier ook graag in de prachtige tuin van ons huis in Tegelen waar we sinds kort wonen. Last but not least ben ik trotse oma van 6 kleinkinderen, wat ook genieten is!

 

 

 

Loek Peters

 

Penningmeester 

Mijn naam is Loek Peters en ik ben sinds 2016 penningmeester van de Kleierkas. In deze functie zorg ik voor de financiën en zorg er voor dat het bestuur op dit gebied de juiste beslissingen kan nemen. Jaarlijks mag ik de opbrengst van de winkels uitkeren aan een of meer goede doelen in de gemeente Venlo. Dat is een hele goede motivatie om dit nog heel lang te blijven doen.

 

 

Ger Hendriks

Beheer en onderhoud panden.

Ik ben Ger Hendriks en zorg voor het onderhoud van de winkelpanden. Er is altijd wel iets te repareren of te verbouwen. Naast het werk bij de Kleierkas ben ik beweeg-coördinator en speel ik toneel.