De Kleierkas
U bent hier: Home

De Kleierkas

De Kleierkas is al sinds 1985 hét vertrouwde adres voor kleding met ervaring. Kleding die niet nieuw meer is, maar die wel weer een nieuwe bestemming krijgt. 

Je kunt zelf de kleren die je niet meer gebruikt naar ons toe brengen. Want het is toch jammer om die mooie jurk die je niet meer past weg te gooien. Het is zonde om het maatkostuum dat je maar drie keer gedragen hebt in de vuilniszak te doen. Lever het bij ons in en je kunt er iemand anders een plezier mee doen én je draagt bij aan een verminderde belasting van het mileu.

Je kunt ook gebruikte kleding kopen tegen een hele lage prijs. Dat kan omdat de Kleierkas uitsluitend bestaat uit vrijwilligers. En wat is nu mooier dan een leuke outfit kopen voor een paar euro's?

De opbrengst gaat naar goede doelen. De vrijwilligers bepalen elk jaar samen welke doelen een deel van de opbrengst krijgen.

De Kleierkas heeft een winkel in Blerick en een winkel in Tegelen. Kom vrijblijvend langs en ontdek zelf wat we je te bieden hebben. Je bent van harte welkom!

Bestuur en vrijwilligers van de Kleierkas.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook.

Nieuws

Ook wij zijn solidair.

(26-3-2022) - De Kleierkas heeft al een aantal keren op verzoek kinderkleding en beddegoed geleverd voor de opvang van de vluchtelingen. Ook in onze etalages en ...

Lees verder...

Onze openingstijden

(12-7-2021) - Er bestaat wat onduidelijkheid over onze openingstijden. Welnu: De winkel in Blerick is van maandag t/m vrijdag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Kl...

Lees verder...

Geen afspraak meer nodig!

(27-4-2021) - We vonden het leuk om afspraakjes met jullie te maken.....maar we vinden het nog leuker dat vanaf 28 april iedereen weer gewoon binnen kan komen! ...

Lees verder...